tuinextra

Tuin Extra

Het bedrijf Tuin Extra is een specialist in buitenverlichting. Tuin Extra adviseert al meer dan 10 jaar over buitenverlichting, tuinverlichting en buitenlampen. Met de WordPress website is het mogelijk geworden om de website compleet zelf te beheren. Acties, blogs en het assortiment kunnen makkelijk bijgewerkt en aangemaakt worden.

We hebben gebruik gemaakt van een responsive design. Hierdoor werkt de website op een groot aantal apparaten!

www.tuinextra.nl


 

tuinextra

Mio Trouwringen

Het bedrijf Mio trouwringen is gespecialiseerd in trouwringen. Ze zitten in de hoofdstad Amsterdam waar ze professioneel advies geven over de aankoop van die ene speciale ring. Met behulp van ons advies is een pakket gekozen en online marketing ingezet. Op o.a. het woord ‘trouwringen amsterdam’ staat Mio netjes bovenaan!

Een responsive design zorgt ervoor dat ook deze website op computers, tablets en mobiele apparaten werkt.

www.miotrouwringen.nl


 

vloerenplanken

Vloerenkamer

Houten vloeren zorgen voor een speciale sfeer in elk huis. Vloerenkamer omarmt dit compleet, met een groot assortiment van ruim 750 soorten vloeren. Met een uniek 7 stappenplan kan er makkelijk een keuze gemaakt worden. Op de nieuwe website staat een uitgebreid overzicht van het assortiment in een mooi portfolio.

Met alle verschillende soorten vloeren is er een duidelijk overzicht gemaakt van alle keuzes. Natuurlijk kan vloerenkamer zelf altijd meer content zelf toevoegen!

www.vloerenkamer.nl


 

Sportkleding sawear

Sportkleding SA-wear

SA wear is al sinds 2003 actief in bedrijfskleding. Vanaf het begin waren zij succesvol en zijn ze uitgegroeid tot een organisatie met 19 man personeel. Met de nieuwe website wordt het assortiment nog verder uitgebreid gericht op sportteams.

Een professionele uitstraling hoorde hier natuurlijk bij. En door het CMS systeem is het makkelijk om pagina’s toe te voegen en te bewerken!

www.sportkleding-sawear.nl